foto

Philip Leacock

  • nar. 8.10.1917
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.7.1990 (72 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1985 Tři dukáty pro Sarah (TV film)
1982 Wild Women of Chastity Gulch, The (TV film)
1981 Two Lives of Carol Letner, The (TV film)
1980 Angel City (TV film)
Prokletí hrobky krále Tutanchamona (TV film)
1978 Wild and Wooly (TV film)
1977 Killer on Board (TV film)
1973 Dying Room Only (TV film)
Kamufláž (TV film)
Key West (TV film)
Thanksgiving Story, The (TV film)
1972 Dcery Joshuy Caba (TV film)
Great Man's Whiskers, The (TV film)
When Michael Calls (TV film)
1971 Birdmen, The (TV film)
1970 Adam's Woman
1963 Tamahine
1962 13 West Street
Milovník války
Reach for Glory
1960 Hand in Hand
Let No Man Write My Epitaph
1959 Take a Giant Step
The Rabbit Trap
1958 Innocent Sinners
1957 High Tide at Noon
1956 Escapade
The Spanish Gardener
1953 Appointment in London
Kidnappers, The
1952 Brave Don't Cry, The
Jezdci z Nového lesa
1951 Life in Her Hands

TV seriály

1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Tajemný rituál (S02E11)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Born to the Wind (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Dan Raven (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

1951 Out Of True
1937 Kew Gardens

Producentská filmografie

Filmy

1973 Kamufláž (TV film)
1968 Firecreek

TV seriály

1974 New Land, The (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

1973 Grierson

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky