foto

Seong-jae Lee

  • nar. 23.8.1970 (49 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ingan, gonggan, sigan geurigo ingan
2010 Ggumeun yirueojinda
Natalri
2007 Sangsabooilce - doosabooilche 3
2006 Deiji
Hollidei
2004 Baramui jeonseol
Bingwoo
Sinseokki beullooseu
2002 Gonggongui jeok
2001 Haru
Shinlaui dalbam
2000 Pes, který štěká, nekouše
1999 Juyuso seubgyeoksageon
1998 Jaguimo
Misulgwan yeop dongmulwon

TV seriály

2019 Eobiseu (TV seriál)
Geomsanaejeon (TV seriál)
2018 Ibali ddeonattda (TV seriál)
2016 Jiltueui hwasin (TV seriál)
Manyeobogam (TV seriál)
2015 Maendorong ttottot (TV seriál)
2014 Wangui eolgool (TV seriál)
2013 Adeulnyeosukdeul (TV seriál)
Gugaui seo (TV seriál)
Soosanghan gajungboo (TV seriál)
2012 Anaeui jagyeog (TV seriál)
Goldeuntaim (TV seriál)
2011 Poseidon (TV seriál)
2008 Daehanminguk byeonhosa (TV seriál)
2006 Cheongookboda natseon (TV seriál)
1998 Geojitmal (TV seriál)
1997 Yeseuteodeyi (TV seriál)
1994 Keun eonni (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 꽃놀이패 (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad) - mod.
2011 정글의 법칙 (TV pořad)
탑 기어 코리아 (TV pořad)
힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace