foto

Chris Seager

  • nar. 1949
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 A Kind of Murder
2014 Rozzářit hvězdy
2013 Penthouse North
2011 Radost pro Freddieho (TV film)
Retreat
2010 Slečna Marplová: Tajemství Chimneys (TV film)
Válka Joea Maddisona (TV film)
2009 Hamlet (TV film)
Holka z města
2008 Divoška
Flick
The Merry Gentleman
2007 Jako vzteklí psi
Pravidla násilí
2006 Stormbreaker
2005 Archangel (TV film)
Hlas smrti
The Girl in the Café (TV film)
2004 Sex Traffic (TV film)
2003 Mladí návštěvníci (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Hra s ohněm (TV film)
Suspicion (TV film)
2002 Ashes and Sand
Ella a její matky (TV film)
Lenny Blue (TV film)
Tajný život princezny Diany (TV film)
2000 Lorna Doone (TV film)
Madame Bovary (TV film)
Vent de colère (TV film)
1999 Bad Blood (TV film)
The Passion (TV film)
Ve jménu lásky (TV film)
1998 Francouzova zátoka (TV film)
Nápadník (TV film)
Seesaw (TV film)
1997 Daphne & Apollo
Fotbalové opojení
1996 Beautiful Thing
Indian Summer
The Peacock Spring (TV film)
1995 Farma Cold Comfort (TV film)
Stonewall
1992 Vampyr: A Soap Opera, The (TV film)

TV seriály

2015 Galavant (TV seriál)
It's All in the Executions (S01E08)
My Cousin Izzy (S01E07)
Comedy Gold (S01E04)
další epizody (6)
Grandfathered (TV seriál)
2014 Tyran (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Drákula (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Druzí synové (S03E08)
O medvědovi a krásné panně (S03E07)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2011 The Hour (TV seriál)
2010 Five Daughters (TV seriál)
Nativity, The (TV seriál)
2003 State of Play (TV seriál)
2001 The Way We Live Now (TV seriál)
2000 Hříchy (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
1995 Tears Before Bedtime (TV seriál)
1994 Once Upon a Time in the North (TV seriál)
1993 If You See God, Tell Him (TV seriál)
1992 Nice Town (TV seriál)
1991 Ashenden (TV seriál)
1986 Jistě, pane premiére (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Ever Decreasing Circles (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)

Dokumentární

1981 Forty Minutes (TV seriál)
1975 Arena (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace