foto

John R. McLean

  • nar. 1939

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1989 Daisy and Simon
1988 A Waltz Through the Hills (TV film)
1986 Frog Dreaming
1984 Second Time Lucky
1982 Highest Honor, The
Krvavý tábor
1980 Vezmi a jdi
1974 Auta, která snědla Paříž
Number 96
Small Miracle, The (TV film)
1972 The Hands of Cormac Joyce (TV film)
1971 Demonstrator

TV seriály

1986 Dcera senátora Spearfielda (TV seriál)
1976 Luke's Kingdom (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)

Dokumentární

1968 The World of the Seekers (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky