foto

Moussa Maaskri

  • nar. 15.11.1962 (55 let)
    Marseille, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Brillantissime
Le Crime des anges
Taxi 5
Vaurien
2017 Extrémní rychlost
Karbon
L'Ascension
2016 Corniche Kennedy
La fille du patron
2014 CVStreet: The Movie
El Niño
La French
2013 Hurá na Francii
Intersections
La Dernière Recrue
Un prince (presque) charmant
2012 Chercher le garcon
La Mer à boire
2010 22 výstřelů
Bruc. La llegenda
Comme les 5 doigts de la main
Limit
Tajemství mumie
Tête de Turc
2009 Okrsek 13: Ultimátum
2008 Křížová palba
MR 73
Nevinná
Ochrana státu
2007 Scorpion
2005 Colomba (TV film)
2004 Dva bratři
Poldou na 24 hodin
2003 Gomez a Tavaréz
Quand le vent tisse les fleurs
Ztraceni v přístavu
2002 Entre chiens et loups
2001 Fantom Paříže
Requiem
2000 La Taule
1999 Mondialito
1998 Hors jeu
Jeux sont faits!, Les
1997 Autre chose à foutre qu'aimer
Clandestins
Un étrange héritage (TV film)
1995 Bye-Bye
Court toujours: Joséphine et les gitans (TV film)
1992 Fou de foot (TV film)
1991 Mohamed Bertrand-Duval

TV seriály

2016 Ghoul (TV seriál)
2015 The Last Panthers (TV seriál)
Falco - příběh poldy (TV seriál)
Chaos - 1ère Partie (S03E01)
2014 Kurýr (TV seriál)
We Go Back (S02E04)
2012 Antigone 34 (TV seriál)
No Limit (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2010 10 (TV seriál)
2009 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Ah ! La belle vie (S02E06)
Le Temps des épreuves (S02E05)
2007 Sur le fil (TV seriál)
2006 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Dokumentární

1980 Service Natur (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace