foto

Shira Haas

  • nar. 11.5.1995 (23 let)
    Hod ha-Šaron, Izrael
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Máří Magdaléna
2017 Foxtrot
Úkryt v zoo
2015 Příběh lásky a temnoty
2014 Princezna

TV seriály

2013 Shtisel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace