foto

Amos Oz

  • nar. 4.5.1939 (79 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 Příběh lásky a temnoty - kniha
2007 Malý zrádce - kniha
1994 Kufsa Sh'hora - kniha
1976 Michael Sheli - kniha

Dokumentární

2017 Ich, Judas - kniha

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Jesus: Countdown to Calvary
2009 Amos Oz: The Nature of Dreams

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace