foto

Ladislav Šidelský

  • nar. 28.8.1935
    Solivar, okr. Prešov, Československo
  • zem. 16.4.2020 (84 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1989 Astral (TV film)
1985 Henrich VIII. (TV film)
1984 Bezvýznamná žena (TV film)
1981 Miesto pre zimovisko (TV film)
1980 Brzdná dráha (TV film)
1979 Jurčíkovci (TV film)
Sneh nad limbou (TV film)
1978 Ak to ktokoľvek z vás prežije (TV film)
Odviate cesty (TV film)
1977 Dlhá trať maratónskeho bežca (TV film)
Eva Caroline (TV film)
1976 Gangster bez mena (TV film)
Hra na manželstvo (TV film)
1974 Okuliare (TV film)
1973 To má čas (TV film)
1972 Kamenný vladár (TV film)

TV seriály

1977 Dar pre Janku (TV seriál)
1972 Bakaláři (TV seriál)

Dokumentární

2011 Inventura Febia (TV seriál)
1998 Znovuobjavenie keltskej civilizácie (TV film)
1997 Jánošík: príbeh, legenda, tradícia (TV film)
1996 Načúvanie tichu (TV film)
1973 Motoristi na minútku (TV film)
1968 Zvony zvonia na život (TV film)
1967 Skaly a Ľudia (TV film)
V čistej vode na Laborci (TV film)
1966 Korytári
1962 Prvý jarný deň

TV pořady

1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Celý život za kamerou (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky