foto

Ernst Stankovski

  • nar. 16.6.1928 (91 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Kůň na balkóně
Láska kvete v každém věku (TV film)
2010 Männer lügen nicht (TV film)
2009 Mein Kampf
2008 Mamas Flitterwochen (TV film)
2007 Ein Spätes Mädchen (TV film)
Späte Aussicht (TV film)
Warten auf den Mond
2006 Die Hochzeit meiner Töchter (TV film)
2004 Fliege hat Angst (TV film)
Místo činu - Předměstská balada (TV film)
2003 Alles Samba (TV film)
In der Höhle der Löwin (TV film)
2002 Gebirtig
1999 Comeback für Freddy Baker (TV film)
1998 Věčný příběh
1993 Das Traumschiff - Indien/Malediven (TV film)
1991 Der Deal (TV film)
Himmelsschlüssel
Tod kam als Freund, Der (TV film)
1990 Meister des jüngsten Tages, Der (TV film)
Zweite Leben, Das (TV film)
1989 Pension Sonnenschein
1988 Rosinenbomber (TV film)
1986 Tatort - Das Archiv (TV film)
Wohin und zurück - Santa Fe (TV film)
1984 Stadtbrand, Der (TV film)
1982 Klein Zaches, genannt Zinnober (TV film)
1981 Das Traumschiff - Wie ein Pfau im Korb/Schröder gegen Schröder/Keine Zeit für Oma (TV film)
Der nächste, bitte (TV film)
Quartett bei Claudia (TV film)
1980 Aus heiterem Himmel (TV film)
1979 Aktion Abendsonne (TV film)
Der Schuft, der den Münchhausen schrieb (TV film)
Erste Polka, Die
Götz von Berlichingen mit der eisernen Hand
1977 Der Schachzug (TV film)
1976 Herr S. kommt nicht zum Zuge (TV film)
1972 Außenseiter (TV film)
Betragen ungenügend!
Die Vitrine (TV film)
1971 Auf der grünen Wiese (TV film)
Der Kapitän
Der Opernball (TV film)
Glückspilze (TV film)
1970 Mein Freund Harvey (TV film)
Täter auf der Spur - Schlagzeile: Mord, Dem (TV film)
Zwei ganze Tage (TV film)
1969 Alle Kätzchen naschen gern
Der Talisman (TV film)
Der Vetter Basilio (TV film)
Die Moritat vom Räuberhauptmann Johann Georg Grasel (TV film)
Hilfe, ich liebe Zwillinge
1968 Bombenwalzer (TV film)
Der Unbestechliche (TV film)
Die Träume von Schale und Kern (TV film)
Tragödie auf der Jagd (TV film)
1967 Das Attentat - Der Tod des Engelbert Dollfuß (TV film)
Schloß in Schweden, Ein (TV film)
Viola (TV film)
1966 Die Sylvesternacht - Überspannte Person (TV film)
Kostenpflichtig zum Tode verurteilt (TV film)
Ollapotrida (TV film)
Towarisch (TV film)
Wechselkurs der Liebe (TV film)
1965 Die Gigerln von Wien (divadelní záznam)
Kriminalmuseum - Das Feuerzeug
Letzten Tage der Menschheit, Die (TV film)
Vor Nachbarn wird gewarnt (TV film)
1964 Die Brücke von Estaban (TV film)
Schnellzug nach Venedig (TV film)
Tolles Geld (TV film)
1963 Grotte, Die (TV film)
Karriere (TV film)
1962 Blick über den Zaun (TV film)
Bubusch (TV film)
Der 42. Himmel
Leutnant Gustl (TV film)
Theorie und Praxis (TV film)
1961 Die Spur der Leidenschaft (TV film)
Duett zu dritt (TV film)
Kauf dir einen bunten Luftballon
Rosen für Marina (TV film)
1960 Der brave Soldat Schwejk
Hauptmann - deine Sterne
Scheidungsgrund: Liebe
Wenn die Heide blüht
1959 Ein Walzertraum (TV film)
Leihauslegende (TV film)
1958 Blätter im Winde (TV film)
Der Greifer
Der Mann, der seinen Namen änderte (TV film)
Liebelei (TV film)
Scala - total verrückt
Wenn die Conny mit dem Peter
1957 Frühling in Berlin
1955 André und Ursula
1954 Dieses Lied bleibt bei Dir
Meines Vaters Pferde, 1. Teil: Lena und Nicoline
Meines Vaters Pferde, 2. Teil: Seine dritte Frau
1953 Einmal keine Sorgen haben
1952 1. April 2000
Abenteuer im Schloß
1951 Das Herz einer Frau
Verklungenes Wien
1949 Liebe Freundin

TV seriály

2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2006 Otec Braun (TV seriál)
Tři rakve a jedno dítě (E08)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Big Ben (TV seriál)
Mrtvý z močálu (S11E03)
Válka hvězd (S11E01)
1996 Spiel des Lebens (TV seriál)
1995 Radetzkymarsch (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Přines mi hlavu Beethovena (S01E12)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
1993 Liebe ist Privatsache (TV seriál)
1992 Haus am See (TV seriál)
Tücken des Alltags (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1990 Große Freiheit, Die (TV seriál)
1989 Reporter (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
1983 Goldenen Schuhe, Die (TV seriál)
Jakob und Adele (TV seriál)
1982 Gastspieldirektion Gold (TV seriál)
1977 Sonne, Wein und harte Nüsse (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
1973 Klimbim (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1960 Am grünen Strand der Spree (TV seriál)
1959 Es gibt immer drei Möglichkeiten (TV seriál)
1958 Sie schreiben mit (TV seriál)

Dokumentární

2011 Was wurde aus...? (TV seriál)
2009 Der Mann aus der Pfalz (TV film)
2008 Ernst Stankovski - Ein Bonvivant aus Wien (TV film) - a.z.
2005 Filmlegenden. Deutsch (TV film)
2004 Salon Kitty (TV film)
1997 Legenden (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 Treffpunkt Herz (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
Das Kreuzworträtselspiel (TV pořad)
1969 Die große Glocke (TV pořad)
1960 Spaß mit Ernst (Stankovski) (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace