foto

Martin Hrebeň

  • nar. 24.1.1976 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Štyri päťky (TV film)
1991 Koleso osudu (TV film)
1989 Čertiská (TV film)
1988 Chlapská dovolenka (TV film)
1987 Južná pošta
Pehavý Max a strašidlá
Teraz sa už nehráme... (TV film)
1986 Staccato

TV seriály

2008 Panelák (TV seriál)
1987 Teta (TV seriál)
Svatba (E07)
Automobil (E06)
Lev salónů (E05)
další epizody (7)

Host

TV pořady

2016 Zlaté časy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace