foto

Alvin Rakoff

  • nar. 6.2.1927 (92 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1991 Best of Friends, The (TV film)
1984 A Voyage Round My Father (TV film)
Talent pro vraždu (TV film)
The First Olympics: Athens 1896 (TV film)
1983 Mr. Halpern and Mr. Johnson (TV film)
1981 Dirty Tricks
Poklidné dny paní Staffordové (TV film)
1980 Death Ship
1979 Hořící město
1978 Romeo and Juliet (TV film)
1977 Three Dangerous Ladies
1975 Mrs. Amworth
1973 Adventures of Don Quixote, The (TV film)
1971 Say Hello to Yesterday
1970 Hoffman
1969 Křížovka
1967 Money-Go-Round
1963 The Comedy Man
1961 An einem Freitag um halb zwölf
1959 The Treasure of San Teresa
1958 Passport to Shame

TV seriály

1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
1986 Paradise Postponed (TV seriál)
1983 Number 10 (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
1962 Studio 4 (TV seriál)
Studio Four (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1953 Place of Execution, A (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1974 Churchill's People (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace