foto

P.J. Dillon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Strangerland
2013 Jack Taylor: The Dramatist (TV film)
2012 Earthbound
Jack Taylor: Priest (TV film)
Rafters, The
2010 Moji bratři
Ranvej
2007 Kings
32A
2005 Dead Long Enough
2004 Neurotica
Timbuktu
2001 Zulu 9
2000 Coolockland
Something Sweet
1998 Come to

TV seriály

2017 The Alienist (TV seriál)
Pilot (E01)
Vikingové (TV seriál)
The Reckoning (S04E20)
On the Eve (S04E19)
Hra o trůny (TV seriál)
Spravedlnost pro královnu (S07E03)
Za bouře zrozená (S07E02)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Nikdo (S06E08)
Zlomený muž (S06E07)
2015 Penny Dreadful (TV seriál)
A byli nepřáteli (S02E10)
A samo peklo mým jediným soupeřem (S02E09)
Vikingové (TV seriál)
The Dead (S03E10)
Breaking Point (S03E09)
To the Gates! (S03E08)
další epizody (10)
2014 Penny Dreadful (TV seriál)
Co smrt spojí (S01E06)
Víc než sestry (S01E05)
Vikingové (TV seriál)
Modlitba Páně (S02E10)
Volba (S02E09)
Ivan Bezkostný (S02E08)
další epizody (10)
2013 Ripper Street (TV seriál)
Am I Not Monstrous? (S02E02)
Pure as the Driven (S02E01)
2012 Ripper Street (TV seriál)
What Use Our Work? (S01E08)
A Man of My Company (S01E07)
The Good of This City (S01E04)
další epizody (4)
Hra o trůny (TV seriál)
Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít (S02E03)
2009 Roy (TV seriál)
Val Falvey TD (TV seriál)
2008 Rock Rivals (TV seriál)
2007 Pravěk útočí (TV seriál)
2004 Big Bow Wow, The (TV seriál)
Stew (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Rewind
2007 Zhluboka dýchat
1999 Most Important

TV seriály

2009 Val Falvey TD (TV seriál)
2004 Stew (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Rewind
1999 Most Important

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace