foto

Helene Grass

  • nar. 28.6.1974 (46 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zielfahnder – Blutiger Tango (TV film)
2017 Tatort - Die Wacht am Rhein (TV film)
2016 Sanft schläft der Tod (TV film)
2015 Bach v rytmu samby
Rosa: Svatba v Africe (TV film)
Rosa: Svatby na klíč (TV film)
2014 3/4
Irre sind männlich
Polizeiruf 110 - Käfer und Prinzessin (TV film)
2010 Byl to jeden z nás (TV film)
Luks Glück
2009 Německo '09
Pihalla
2008 Excusez-moi
Guter Junge (TV film)
2007 Der andere Junge
Einmal Dieb, immer Dieb (TV film)
GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Pochod milionů (TV film)
Teufelsbraten (TV film)
2006 Doppelter Einsatz - Seitensprung in den Tod (TV film)
FC Venus
Futschicato
Místo činu: Černé srdce (TV film)
Tatort - Stille Tage (TV film)
2005 Das Zimmermädchen (TV film)
Wo bleibst du, Baby? (TV film)
Žabí lamento
1997 Die Rättin (TV film)
1996 Das Mädchen Rosemarie (TV film)
Der Fahrradfahrer oder 'Schröders Leidenschaft' (TV film)

TV seriály

2020 Rentnercops (TV seriál)
Die lieben Kollegen (S04E16)
Herr Ko vegan (S04E15)
Aus Liebe (S04E13)
další epizody (11)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Taufpatin (S09E09)
2019 Rentnercops (TV seriál)
Wer einmal lügt ... (S03E16)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Lebenslügen (S19E13)
2018 Rentnercops (TV seriál)
Alles Symbolik (S03E15)
Willkommen im Chaos (S03E09)
Bankgeheimnis (S03E08)
další epizody (10)
2017 Rentnercops (TV seriál)
Engel 07 (S02E16)
Aus dem Beton (S02E15)
Eine Art Magie (S02E14)
další epizody (8)
2016 Rentnercops (TV seriál)
Niemals geht man so ganz (S02E06)
Solang wir noch am Leben sind (S02E05)
Der Kommissar (S02E04)
další epizody (6)
2015 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüvers Geheimnis (E03)
2014 Vraždy na severu (TV seriál)
Poslední drink (S03E01)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Mordfall Maria (E50)
Der König ist tot (E49)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Gefangen (S08E12)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödliche Bescherung (E48)
Blutsbrüder (E47)
Gefährliches Spiel (E46)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Junggesellinnenabschied (S11E13)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Alte Freunde (E45)
In dieser Nacht (E44)
Begleiterinnen (E43)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Abgeschminkt (S09E12)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Querschläger (E42)
Der Stolz der Familie (E41)
Kassensturz (E40)
2010 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verräter (E39)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
In den Nebel (E37)
Sonnenwende (E36)
Im toten Winkel (E35)
2008 Dr. Molly & Karl (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Auf dünnem Eis (E34)
Dritte Liebe (E33)
2007 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Die letzte Prüfung (E09)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 S chutí do toho!
2008 Deutschland, deine Künstler (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky