foto

Alexandre Rockwell

  • nar. 1957
    Boston, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Little Feet
2010 Pete Smalls Is Dead
2002 13 Moons
1998 Louis & Frank
1995 Čtyři pokoje
1992 Průšvih
1990 Sons
1983 Hero

Producentská filmografie

Filmy

1995 Čtyři pokoje

Herecká filmografie

Filmy

2017 Making the Day
2002 13 Moons
1993 Drahý deníčku

Dokumentární

2006 Edge of Outside
2003 Rockets Redglare!

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Little Feet
1983 Hero

Kameramanská filmografie

Filmy

1983 Hero

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace