foto

Miloslav Čemus

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2002 Chlípník (TV film)
1995 Den, kdy unesli papeže (TV film)
Hra se smrtí (TV film)
Pohádka o lidech a Boží lékárně (TV film)
1994 Marie Růžička (TV film)
Pozor na Kozoroha (TV film)
1992 Gazdina roba (divadelní záznam)

Dokumentární

2006 13. komnata (TV seriál)
2004 Mistři českého animovaného filmu (TV seriál)
Červená nit (TV film)
Příběhy slavných (TV seriál)
Tichý muž (S05E03)
2001 Bratři Saudkové (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky