foto

Gregory Tripi

  • nar. 9.2.1975 (44 let)
    Warrenton, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 I Am Fear
Máma
Vandal
2017 Rememory
2016 Reach
2015 Temné kouty
2014 Bundle of Nerves
2012 The Root of the Problem
2010 Photon Effect, The
2009 Hydra (TV film)
Road to Moloch
2008 Běsnící peklo (TV film)
Jedovatý břečťan 4: Tajné společenství (TV film)
2007 Kirksdale
Paralelní svět (TV film)
2006 Descendent, The
Temná bouře (TV film)

TV seriály

2019 The Fix (TV seriál)
Making a Murderer (E10)
The Fugitive (E06)
Lie to Me (E05)
další epizody (6)
2017 Manhunt: Unabomber (TV seriál)
USA vs. Theodore J. Kaczynski (E08)
Lincoln (E07)
Ted (E06)
další epizody (8)
2012 Dr0ne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace