foto

Thomas Schlamme

  • nar. 22.5.1950 (68 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Frontier, The (TV film)
2009 Captain Cook's Extraordinary Atlas (TV film)
2008 Life on Mars (TV film)
2005 Farnsworth Invention, The
1995 Královská ryba (TV film)
1994 Šou Martina Lawrence
1993 A tak jsem si vzal řeznici
1991 Hlas srdce (TV film)
1989 Královna krásy
What's Alan Watching? (TV film)
1988 Spalding Gray: Terrors of Pleasure
1986 Wayside School (TV film)
1984 Bette Midler: Art or Bust
1982 Bette Midler's Mondo Beyondo

TV seriály

2018 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 70 (S06E05)
Takoví normální Američané (TV seriál)
The Great Patriotic War (S06E05)
2017 When We Rise (TV seriál)
Part V (E05)
Part IV (E04)
2016 Takoví normální Američané (TV seriál)
Glanders (S04E01)
2015 Manhattan (TV seriál)
Damnatio Memoriae (S02E01)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Dimebag (S03E04)
Open House (S03E03)
2014 Manhattan (TV seriál)
Perestroika (S01E13)
The Prisoner's Dilemma (S01E02)
You Always Hurt the One You Love (S01E01)
Murder in the First (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Comrades (S02E01)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
Gregory (S01E03)
2011 Mr. Sunshine (TV seriál)
Pan Am (TV seriál)
Eastern Exposure (E04)
Pilot (E01)
2010 Famílie (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Studio 60 (TV seriál)
The Disaster Show (E17)
The Friday Night Slaughter (E15)
2006 Studio 60 (TV seriál)
The Cold Open (E02)
Pilot (E01)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
Holy Night (S04E11)
We Killed Yamamoto (S03E20)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
Bartlet for America (S03E09)
Manchester: Part 2 (S03E02)
Manchester: Part 1 (S03E01)
další epizody (4)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Noël (S02E10)
In the Shadow of Two Gunmen: Part II (S02E02)
In the Shadow of Two Gunmen: Part I (S02E01)
další epizody (5)
1999 Ally (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The State Dinner (S01E07)
Post Hoc, Ergo Propter Hoc (S01E02)
Pilot (S01E01)
1998 Studio sport (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Všechno nejlepší, Ally (S01E19)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Buď světu andělem (S01E10)
Arsenio (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Past (S04E01)
1996 Na jedné lodi (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Three Men and a Lady (S02E13)
Pohotovost (TV seriál)
Život je boj (S02E17)
Přátelé (TV seriál)
Neočekávaná svatba (S02E11)
Ten druhý (S02E10)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Nikdo mě nemá rád (S04E15)
Horké a studené (S04E13)
Spřádači snů (S04E12)
1995 If Not for You (TV seriál)
Pride & Joy (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Growth Pains (S01E17)
The Quarantine (S01E10)
Pohotovost (TV seriál)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Jen můj pes (S03E15)
Jak se zamilovat (S03E12)
Našich 15 minut (S03E11)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Pochybnosti (S02E16)
Virtuální realita (S02E15)
Dobročinný večírek (S02E14)
další epizody (4)
1993 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Výlet do prehistorie (S02E07)
Neplánované dítě (S02E06)
Oženil jsem se s postrachem účesů (S02E05)
další epizody (6)
1991 Sessions (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)

Dokumentární

1992 Rowan Atkinson živě (TV film)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)
1985 Whoopi Goldberg: Direct from Broadway (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

1998 Intimate Portrait: Christine Lahti (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace