foto

Ilja Richter

  • nar. 24.11.1952 (67 let)
    Berlín, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rockstars zähmt man nicht (TV film)
2016 Radio Heimat - Damals war auch scheiße! - a.z.
2015 Rosa: Svatby na klíč (TV film)
2013 Kaiserschmarrn AT
Rosamunde Pilcher: Stará láska nerezaví (TV film)
Všichni na start
2010 Skřítek a ztracený písek snů
2009 Romeo und Jutta (TV film)
Utta Danella: Láska přes internet (TV film)
2007 Die ProSieben Märchenstunde: Dornröschen - Ab durch die Hecke! (TV film)
Můj Vůdce: Skutečně skutečná skutečnost o Adolfu Hitlerovi
2006 Francouzské polibky (TV film)
Hledám rodinu (TV film)
2005 Jeden pes, dva kufry a velká láska (TV film)
Rok do svatby (TV film)
2004 Für immer und jetzt (TV film)
Liebe süß-sauer: Die Verlobte aus Shanghai (TV film)
2002 Srdce v plamenech (TV film)
2000 3 Chinesen mit dem Kontrabass
Místo činu: Frankfurt - Zeď mlčení (TV film)
Spuk im Reich der Schatten
1999 Die Musterknaben 2 (TV film)
Tatort - Blinde Kuriere (TV film)
Theo Lingen: Komiker wurde ich nur aus Versehen (TV film)
Tobias Totz und sein Löwe
1997 Když prezident dvakrát zazvoní (TV film)
1995 Beim nächsten Kuß knall ich ihn nieder
1989 Noel Baba (TV film)
1985 Ausgeträumt
Mein Freund Harvey (TV film)
Nessie, das Monster von Loch Ness
1984 Die Frau des Kommissars (TV film)
1983 Die wilden Fünfziger
Frau Juliane Winkler (TV film)
1980 Bühne frei für Kolowitz (TV film)
Hollywood, ich komme (TV film)
1979 Noch 'ne Oper (TV film)
1973 Blau blüht der Enzian
Das Wandern ist Herrn Müllers Lust
1972 Betragen ungenügend!
Schöne Grüße von Adelheid (TV film)
1971 Das haut den stärksten Zwilling um
Die tollen Tanten schlagen zu
Hilfe, die Verwandten kommen
Kompanie der Knallköppe
Tante Trude aus Buxtehude
Wenn mein Schätzchen auf die Pauke haut
Wer zuletzt lacht, lacht am besten
1970 Musik, Musik - da wackelt die Penne
Unsere Pauker gehen in die Luft
Unter den Dächern von St. Pauli
Unwichtiger Tag (TV film)
Wenn die tollen Tanten kommen
1969 Eine Rechnung, die nicht aufgeht (TV film)
Ich bin ein Elefant, Madame
1967 Tonys Freunde
1963 Piccadilly null Uhr zwölf
1962 Axel Munthe - Der Arzt von San Michele
So toll wie anno dazumal
1961 Musik ist Trumpf

TV seriály

2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Falschgeld (S01E09)
2010 CHI RHO – Das Geheimnis (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Příšerka Molly (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Zweite Begegnung (S08E20)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Jim Knopf (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1988 Nordlichter (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
Turf (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Ein verrücktes Paar (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Till, der Junge von nebenan (TV seriál)

Dokumentární

2002 OLI's Wilde Welt (TV seriál)

Divadelní záznam

1984 Trepp auf - Trepp ab (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2007 Danke, Rudi (TV pořad)
2006 Die ZDF-Kultnacht - Das Beste aus "Disco" (TV pořad)
2003 Maischberger (TV pořad)
Unsere Besten (TV pořad)
2002 Ein roter Teppich für... (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1984 Lach mal wieder (TV pořad)
1975 Treffpunkt Herz (TV pořad)
1971 Disco (TV pořad)
1969 ZDF Hitparade (TV pořad)
1965 Die Rudi Carrell Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky