foto

Levie Isaacks

  • nar. 14.8.1946 (73 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Malí uličníci: Záchranná mise
2012 Tooth Fairy 2
2011 Protivný sprostý holky 2 (TV film)
2009 Road Trip: Pivní pong
2007 Bravo, girls: Hurá do toho!
1998 Cíl: Země (TV film)
1997 Kmotrův psychiatr (TV film)
Mrtví muži netančí
Rybárna (TV film)
1996 Dentista
Marshallův zákon (TV film)
1995 Nukleární zóna
Přístavní krysa (TV film)
T.A.J.U.P.L.N.Ý. svět (TV film)
Špatná společnost
1994 Masakr v Texasu
Smrt v dohledu
Zvláštní úkol - "Expert"
1993 Skřet
1992 Kukuřičné děti 2: Poslední oběť
1991 Bohatá dívka
Mutronics
Žena černé magie
1990 Dnes v noci jsem nebezpečná (TV film)
Živá pochodeň
1989 Slunce, úsvit a upíři
1988 Saturday the 14th Strikes Back

TV seriály

2011 Man Up (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Get Me Out of Here! (S08E06)
Smooth Criminal (S07E14)
Party Down (S07E13)
další epizody (4)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Justified (S07E09)
Nejít jen tak kolem (S07E06)
Na dovolenou (S06E23)
další epizody (4)
2004 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Pearl Harbor (S06E04)
Standee (S06E03)
Buseys Run Away (S06E02)
další epizody (18)
2003 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Christmas Trees (S05E07)
Malcolm's Job (S05E06)
Thanksgiving (S05E04)
další epizody (17)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Forbidden Girlfriend (S04E06)
Stupid Girl (S04E04)
Family Reunion (S04E03)
další epizody (19)
2001 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Christmas (S03E07)
Health Scare (S03E06)
Charity (S03E05)
další epizody (22)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
The Bully (S02E10)
High School Play (S02E09)
Therapy (S02E08)
další epizody (25)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
Parental Discretion Advised (S02E22)
Ch... Ch... Ch... Changes (S02E21)
Reunited (S02E20)
další epizody (13)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
The Election (S02E09)
The Reluctant Hero (S02E08)
The All-Nighter (S02E07)
další epizody (9)
1997 Roar (TV seriál)
1995 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
99 & 44/100 Pure Horror (S06E14)
Doctor of Horror (S06E12)
1994 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Assassin (S06E08)
The Bribe (S06E06)
Operation Friendship (S06E04)
další epizody (4)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Till Death Do We Part (S05E13)
Half-Way Horrible (S05E12)
Oil's Well That Ends Well (S05E11)
další epizody (4)
1991 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Spoiled (S03E13)
Undertaking Palor (S03E09)
The Reluctant Vampire (S03E07)
další epizody (6)

Dokumentární

2013 An Unreal Dream: The Michael Morton Story
1992 Scared Silent: Ending and Exposing Child Abuse (TV film)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2004 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
The Block Party (S05E08)
2003 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Malcolm Films Reese (S05E05)
Watching the Baby (S05E02)
Reese's Party (S04E18)
další epizody (6)
2002 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Forwards Backwards (S04E05)
Hal's Birthday (S03E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky