foto

Levie Isaacks

  • nar. 14.8.1946 (72 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 The Little Rascals Save the Day
2012 Tooth Fairy 2
2011 Protivný sprostý holky 2 (TV film)
2009 Road Trip: Pivní pong
2007 Bravo, girls: Hurá do toho!
1998 Cíl: Země (TV film)
1997 Kmotrův psychiatr (TV film)
Mrtví muži netančí
Rybárna (TV film)
1996 Dentista
Marshallův zákon (TV film)
1995 Nukleární zóna
Přístavní krysa (TV film)
T.A.J.U.P.L.N.Ý. svět (TV film)
Špatná společnost
1994 Masakr v Texasu
Smrt v dohledu
Zvláštní úkol - "Expert"
1993 Skřítek
1992 Kukuřičné děti 2: Poslední oběť
1991 Bohatá dívka
Mutronics
Žena černé magie
1990 Dnes v noci jsem nebezpečná (TV film)
Živá pochodeň
1989 Slunce, úsvit a upíři
1988 Saturday the 14th Strikes Back

TV seriály

2011 Man Up (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Get Me Out of Here! (S08E06)
Smooth Criminal (S07E14)
Party Down (S07E13)
další epizody (4)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Justified (S07E09)
Nejít jen tak kolem (S07E06)
Na dovolenou (S06E23)
další epizody (4)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
Parental Discretion Advised (S02E22)
Ch... Ch... Ch... Changes (S02E21)
Reunited (S02E20)
další epizody (13)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
The Election (S02E09)
The Reluctant Hero (S02E08)
The All-Nighter (S02E07)
další epizody (9)
1997 Roar (TV seriál)
1995 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
99 & 44/100 Pure Horror (S06E14)
Doctor of Horror (S06E12)
1994 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Assassin (S06E08)
The Bribe (S06E06)
Operation Friendship (S06E04)
další epizody (4)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Till Death Do We Part (S05E13)
Half-Way Horrible (S05E12)
Oil's Well That Ends Well (S05E11)
další epizody (4)
1991 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Spoiled (S03E13)
Undertaking Palor (S03E09)
The Reluctant Vampire (S03E07)
další epizody (6)

Dokumentární

2013 An Unreal Dream: The Michael Morton Story
1992 Scared Silent: Ending and Exposing Child Abuse (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Butcher Boys

Dokumentární

2006 Cinematographer Style

Režijní filmografie

TV seriály

2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace