foto

Dmitrij Prodanov

  • nar. 13.8.1964 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Samyj lučšij film 3-DE
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora

TV seriály

2016 Murka (TV seriál)
2015 Ja ili ně ja (TV seriál)
Čelovek bez prošlogo (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Puť Komandoora (S02E11)
2014 Cezar (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Svati (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
2013 Dělta (TV seriál)
Ikornaja lichoradka (S01E03)
Děpartament (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Pravo na ljubov (TV seriál)
Stanica (TV seriál)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Pod prikrytijem (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Gorjačij sezon (S02E04)
Dikij (TV seriál)
Sila ubežděnija (S03E09)
2010 Gluchar (TV seriál)
Cement (S03E54)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Doverije (S04E14)
2005 Syščiki (TV seriál)
Spisok regenta (S04E07)
2004 Kodex česti (TV seriál)
Bankiry predpočitajut umereť (S02E06)
2000 Kamenskaja (TV seriál)
Čužaja maska (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky