foto

Alexandr Kalugin

  • nar. 12.9.1965 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rozovoje ili kolokolčik
2016 Smrt čeká
2007 Už jsme doma?
2006 Merlinův učeň (TV film)
Nezvratný osud 3
2005 World of Trouble (TV film)
2004 Hokejový zázrak
Riddick: Kronika temna
Supersmradi - Malí Géniové 2
2002 Život nebo něco takového
1989 Gu-Ga
1988 Obhájce Sedov
Ožog
Proisšestvije v Utinoozjorske

TV seriály

2018 Lapsi (TV seriál)
Strasť (TV seriál)
2017 Arrow (TV seriál)
Bratva (S05E12)
2015 Dělta (TV seriál)
Ochota (S02E11)
Sutki (S02E08)
2014 Tělochranitěl (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Maugli (S03E04)
2013 Ně ženskoje dělo (TV seriál)
2012 Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
2007 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 3 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Minuta slavy (S02E21)
2006 Blade (TV seriál)
2004 Smallville (TV seriál)
Válka (S04E01)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
V hrobce (S05E08)
2000 Sekce 9 (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Vrána (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Linija ogňa

TV seriály

2016 Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2015 Dělta (TV seriál)
Veďma (S02E12)
Ochota (S02E11)
Gavajskaja roza (S02E10)
další epizody (4)
2014 Tělochranitěl (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Maugli (S03E04)
Nězvanyje gosti (S03E03)
Poslušnica (S03E02)
další epizody (4)
2013 Ně ženskoje dělo (TV seriál)
2012 Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Vsjo snačala (TV seriál)
2013 Ně ženskoje dělo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace