foto

Alexandr Kalugin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Countdown
2007 Už jsme doma?
2006 Merlinův učeň (TV film)
Nezvratný osud 3
2005 World of Trouble (TV film)
2004 Hokejový zázrak
Riddick: Kronika temna
Supersmradi - Malí Géniové 2
2002 Život nebo něco takového
1989 Gu-Ga
1988 Obhájce Sedov
Ožog
Proisšestvije v Utinoozjorske

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Bratva (S05E12)
2016 Arrow (TV seriál)
Human Target (S05E05)
A Matter of Trust (S05E03)
2014 Tělochranitěl (TV seriál)
2013 Ně ženskoje dělo (TV seriál)
2012 Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
2007 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 3 (TV seriál)
2006 Blade (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
V hrobce (S05E08)
Pro dobrou věc (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Sekce 9 (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Vrána (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Delta. Prodolženije (TV seriál)
2014 Tělochranitěl (TV seriál)
2013 Ně ženskoje dělo (TV seriál)
2012 Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Vsjo snačala (TV seriál)
2013 Ně ženskoje dělo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace