foto

Laura Keosajan

  • nar. 8.2.1982 (37 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Krymskij most. Sdělano s ljubovju!
2014 Vizit
2008 Miraž

TV seriály

2018 Strasť (TV seriál)
Čužaja krov (TV seriál)
2016 Moja ljubimaja svekrov (TV seriál)
2015 Džuna (TV seriál)
2014 Manekenščica (TV seriál)
More. Gory. Keramzit (TV seriál)
2013 Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
Sobačja rabota (TV seriál)
2011 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Predsvaděbnaja lichoradka (S05E17)
2008 Ljubov na ostrije noža (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Pod prikrytijem (S01E04)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Triada (S04E03)
2006 Reklamnaja pauza (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2004 Kodex česti (TV seriál)
Svidětěl dolžen umereť (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky