foto

James Wilby

  • nar. 20.2.1958 (59 let)
    Rangún, Barma
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nádech pro lásku
The Sense of an Ending
2016 ChickLit
Churchill's Secret (TV film)
The Swing of It
2013 The Great Train Robbery (TV film)
2012 Best Possible Taste, The (TV film)
Titanic (TV film)
2011 We Need to Talk About Kieran
2009 Shadows in the Sun
2008 Lady Godiva
Neznámá úskalí (TV film)
2007 Clapham Junction (TV film)
Srážka s kometou (TV film)
2006 Slečna Marplová: Sittafordská záhada (TV film)
Volá ti Gradiva
2004 De-Lovely
2003 Perlivý kyanid (TV film)
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
2001 Gosford Park
Skoč až zítra!
2000 Trial & Retribution IV (TV film)
1999 Dark Room, The (TV film)
Kouzelná zahrada
Skrytá tvář ošetřovatelky
1998 Ideal Husband, An
1997 Za přední linií
Žena v bílém (TV film)
1996 Treasure Seekers (TV film)
Witness Against Hitler (TV film)
1994 Šachová partie
1993 Lady Chatterleyová (TV film)
You Me + It (TV film)
1992 Immaculate Conception
Rodinné sídlo
1991 Adam Bede (TV film)
Caccia alla vedova
Tell Me That You Love Me (TV film)
1989 Conspiracy
1988 Hrst plná prachu
Letní příběh
1987 Maurice
1985 Dítě snů
Dutch Girls (TV film)
Pokoj s vyhlídkou
1982 Privileged

TV seriály

2017 Poldark (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
2016 The Nightmare Worlds of H.G. Wells (TV seriál)
Viktorie (TV seriál)
Engine of Change (S01E07)
2015 Legenda (TV seriál)
Příběh Alexeje Volkova (S02E10)
Příběh Tamira Zakayeva (S02E06)
Příběh Kate Crawfordové (S02E02)
další epizody (4)
Smrt v ráji (TV seriál)
Stab In The Dark (S04E01)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Endeavour (TV seriál)
Neverland (S02E04)
2013 Ripper Street (TV seriál)
Dynamite and a Woman (S02E04)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždy šité na míru (S13E02)
2008 Hercule Poirot (TV seriál)
Třetí dívka (S11E03)
2004 Island at War (TV seriál)
2001 Adrian Mole: The Cappuccino Years (TV seriál)
1997 Prvotní hřích (TV seriál)
1994 Crocodile Shoes (TV seriál)
1989 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Mother Love (TV seriál)
1984 Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Mrzák (S01E05)

Dokumentární

2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
2005 100 Greatest War Films, The (TV film)

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace