foto

Werner Stocker

  • nar. 7.4.1955
    Flintsbach, Západní Německo
  • zem. 27.5.1993 (38 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Rosenemil
1992 Far from Berlin
Samba Syndrom
Schatten der Liebe
Terror Stalks the Class Reunion (TV film)
1991 St. Petri Schnee
1990 Lex Minister
Rama Dama
Soukromá válka Lucindy Smithové (TV film)
1988 Herbstmilch
1987 Tucet špinavců III: Smrtelná mise (TV film)
1986 Navždy a věčně
1985 Novembermond
Unbekannten im eigenen Haus, Die (TV film)
1984 Le dernier civil (TV film)
Mann wie EVA, Ein
Rambo Zambo (TV film)
1982 Bílá růže
Warum hast du so traurige Augen (TV film)
1981 Collin (TV film)
Richter, Der (TV film)
1980 Die Undankbare (TV film)
1966 Großer Ring mit Außenschleife (TV film)
1959 Rommel volá Káhiru
1957 Kalle wird Bürgermeister

TV seriály

1992 Highlander (TV seriál)
1987 Flight Into Hell (TV seriál)
1986 Schafkopfrennen (TV seriál)
1984 Die Wiesingers (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1981 Exil (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky