foto

Diandra Flores

  • nar. 12.8.1994 (24 let)
    Hyvinkää, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Yle Live: Mikael Gabriel (koncert)
2015 Joulun tähdet (koncert)
Yle Live: Uniikki (koncert)
2014 Cheek - Live@Olympiastadion (koncert)

TV seriály

2010 Uusi päivä (TV seriál)

Dokumentární

2017 Meidän romanssi (koncert)

TV pořady

2018 Siskot (TV pořad)
2017 Itsenäisyyspäivä (TV pořad)
Kaikki vastaan 1 (TV pořad)
2016 Kaikkien aikojen Euroviisut (TV pořad)
Lakon ja Herban Boksi (TV pořad)
Unelmapäivä (TV pořad)
2015 David Hasselhoff Show (TV pořad)
Nenäpäivä-show 2015 (TV pořad)
Pop 'n' Roll (TV pořad)
2014 Haasta Hans (TV pořad)
Tuubi (TV pořad)
Tähdet, tähdet (TV pořad)
2013 The Voice Kids (TV pořad)
Totuuden torvet (TV pořad)
Uuden Musiikin Kilpailu 2013 (TV pořad)
2012 Heikki & Mikko Show (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Tartu Mikkiin (TV pořad)
2003 Idols (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace