foto

Scott Weinger

  • nar. 5.10.1975 (43 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Holky jdeme na to aneb putování tučňáků
2005 Jasmíniny kouzelné příběhy: cesta princezny
2003 Roulette
Shredder
2002 Mickey's House of Villains
2001 Metropolis
1998 Aladdin's Arabian Adventures: Creatures of Invention
Aladdin's Arabian Adventures: Fearless Friends
Aladdin's Arabian Adventures: Magic Makers
Aladdin's Arabian Adventures: Team Genie
1996 Aladin a král zlodějů
1995 Aladdin on Ice (TV film)
1994 Aladin - Jafarův návrat
The Shaggy Dog (TV film)
1992 Aladin
1988 Policejní akademie 5: Nasazení: Miami Beach

TV seriály

2017 Fuller House (TV seriál)
Here Comes the Sun (S03E18)
Fullers in a Fog (S03E17)
Happily Ever After (S03E16)
další epizody (18)
2016 Fuller House (TV seriál)
Happy New Year Baby (S02E13)
Nutcrackers (S02E12)
DJ and Kimmy's High School Reunion (S02E11)
další epizody (26)
2014 The Neighbors (TV seriál)
There Goes the Neighbors' Hood (S02E22)
2013 Mistresses (TV seriál)
I Choose You (S01E13)
2008 Milenky (TV seriál)
2006 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje kafe (S06E03)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
2001 Myšmaš Kabaret (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Kdo vlastně jsem? II. (S08E24)
1994 Aladinova dobrodružství (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Hádky a sváry (S07E24)
Trochu dřív, Little Richarde (S07E23)
Osudová schůzka (S07E22)
další epizody (11)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Dokonalý pár (S07E13)
Rozdělte dvojčata (S07E12)
Zloděj kol (S07E11)
další epizody (25)
1992 Plný dům (TV seriál)
Šťastné a veselé (S06E12)
Nečekané návrhy (S06E11)
Nejsem D.J. (S06E10)
další epizody (12)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Jedna za všechny (S05E14)
1990 Family Man, The (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1988 Hemingway (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Black-ish (TV seriál)
The Real World (S01E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace