foto

Kateřina Kaira Hrachovcová

  • nar. 10.9.1974 (42 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kateřina Hrachovcová se narodila v roce 1974 a vyrůstala v Praze. Studovala na pražské konzervatoři (hudebně dramatický obor). Hostovala v divadlech Jiřího Wolkera, ABC a v divadle J. K. Tyla kde účinkovala po dobu pěti let.

Do podvědomí diváků se zapsala především rolí Simony v úspěšném českém seriálu Život na zámku (1995). Zahrála si také v seriálu Náměstíčko (2003). Kateřina Hrachovcová uváděla spolu s Alešem Ulmem pořad Věšák a v současné době moderátoruje s Vítkem Havlišem pořad Snídaně s Novou vysílaný na TV Nova.

www.osobnosti.cz

Herecká filmografie

Filmy

2015 Andílek na nervy
Lovci a oběti
2005 Revizor (TV film)
1999 Vraždy a něžnosti (TV film)
1998 Elixír lásky (TV film)
Právo na smrt (TV film)
1997 S tvojí dcerou ne (divadelní záznam)
1993 Nesmrtelná teta
1992 Městem chodí Mikuláš (TV film)
1991 Corpus delicti
1990 Takmer ružový príbeh (TV film)
1989 Strom pohádek: Dobro a zlo (TV film)

TV seriály

2017 Přístav (TV seriál)
Slečna Tereza Marplová (S04E21)
Doba trpaslíků (S04E13)
Jedno tělo, jedna duše (S04E12)
další epizody (14)
2016 Přístav (TV seriál)
Utopenec (S03E16)
Rybolap (S03E15)
Špičkové ženy (S03E14)
další epizody (50)
2015 Přístav (TV seriál)
Tichá hospoda (S01E32)
Kýč z lásky (S01E31)
Had na prsou (S01E30)
další epizody (32)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (S03E27)
Milionář z tělocvičny (S03E26)
Dědictví (S03E25)
další epizody (11)
2012 Ententýky (TV seriál)
Zamiloval jsem se, odcházím (E09)
Chvíle pro Hanu Hegerovou (E08)
Mejdan ve vaně (E07)
další epizody (6)
Helena (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 Náměstíčko (TV seriál)
Stěhování (E10)
Bič (E06)
Máti (E05)
další epizody (5)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
1995 Život na zámku (TV seriál)
1994 O zvířatech a lidech (TV seriál)
Prima sezona (TV seriál)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
1987 Strom pohádek (TV seriál)

TV pořady

2016 Galakoncert Kapky naděje (TV pořad)
2013 Copak bych vám lhal? (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Silvestr 2013 (TV pořad)
2012 Česká 30 (TV pořad)
2011 Bubo bubo (TV pořad)
2010 Mazec (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Talkshow Jana Saudka (TV pořad)
90 minut (TV pořad)
2008 Limuzína (TV pořad)
Mr. GS (TV pořad)
2005 Scénky na scénu (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
Vypadáš skvěle! (TV pořad)
Zvoňte dvakrát! (TV pořad)
2000 Tele Tele (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)
Věšák (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Prásk (TV pořad)
1997 Navštívenka (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
1993 O poklad Anežky české (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace