foto

Than Wyenn

  • nar. 2.5.1919
    New York City, New York, USA
  • zem. 30.1.2015 (95 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Žbluňk!
1982 Mae West (TV film)
1981 Two Lives of Carol Letner, The (TV film)
1980 Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb (TV film)
Power (TV film)
1979 Byl jsem při tom
Miliardová hrozba (TV film)
1977 Druhá strana půlnoci
Černá neděle
1976 Victory at Entebbe (TV film)
1975 Adventures of the Queen (TV film)
1973 Runaway! (TV film)
1971 Ellery Queen: Don't Look Behind You (TV film)
1968 The Pink Jungle
1967 Rosie!
Sullivan's Empire (TV film)
1966 Gambit
1965 Dolarová past
1962 Now You See It Now You Don't (TV film)
1960 Boy and the Pirates, The
1959 Imitation of Life
1958 Bratři Karamazovi
Chci žít!
The Sign of Zorro - a.z.
True Story of Lynn Stuart, The
1957 Beginning of the End
Hot Rod Rumble
The Invisible Boy
1956 Desatero přikázání
1955 Good Morning, Miss Dove
Pete Kelly's Blues
The Naked Street
1954 Black Tuesday
Tennessee Champ
The Adventures of Hajji Baba
The Human Jungle
1953 A Slight Case of Larceny
1949 The Undercover Man

TV seriály

1982 Knight Rider (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Medical Story (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Valentine's Day (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
It's a Man's World (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Execution (S01E26)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Pete Kelly's Blues (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Boots and Saddles (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Ramar of the Jungle (TV seriál)
Terry and the Pirates (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace