foto

Jan Osten

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Ženitba (divadelní záznam)
2006 Takový žertík (divadelní záznam)
2004 Kouzelný přítel (TV film)
2000 Trapný večer (divadelní záznam)
1998 Listonošky (TV film)
Telefon story (TV film)
1997 Konečně v novém (TV film)
Princezna za tři koruny (TV film)
1996 O holiči a barvíři (TV film)
O kováři Básimovi (TV film)
1993 Květuška a její zahrádka (TV film)
Pension Lola (TV film)
1992 Pravda o zkáze Titaniku (divadelní záznam)
1991 F - E - D - A (TV film)
1990 Zvonokosy (TV film)
1989 Koncert Jiřího Korna (koncert)
1988 Lotři od Zubaté tety (TV film)
Milionová láska (TV film)
1987 Terezka (TV film)
1985 Balada o snu (divadelní záznam)
Marné cesty holubů (TV film)
Věčný Faust (TV film)
1984 Bergman a Bergman, detektivní kancelář (TV film)
1983 Domeček plný koleček (TV film)
Maryša (divadelní záznam)
Tři mušketýři (TV film)
1977 Básník, služka a král (TV film)
1974 Když hvězdy vyplovou (TV film)

TV seriály

1998 Život na zámku (TV seriál)
Veselka (S02E26)
Konečná diagnóza (S02E25)
Nejasné příznaky (S02E24)
další epizody (13)
1997 Život na zámku (TV seriál)
Kolaudace (S02E13)
Primář (S02E12)
Období dešťů (S02E11)
další epizody (13)
1995 Život na zámku (TV seriál)
Konečně začátek (S01E26)
Kdo s koho (S01E25)
Host do domu (S01E24)
další epizody (26)
1994 Třikrát baron Prášil (TV seriál)

Dokumentární

2010 Louže (TV film)
2009 Kapitolky o havěti (TV seriál)
2007 Neznámí hrdinové (TV seriál)
Soukromá muzea (TV seriál)
Strategie svobody (TV film)
1999 Aleje (TV film)
1976 Zpívá Gilbert Bécaud (koncert)

TV pořady

1998 Bakaláři 1998 (TV pořad)
1997 Bakaláři 1997 (TV pořad)
1992 Chcete mě? (TV pořad)
1981 Melodie pro dlouhé večery s orchestrem V. Hybše (TV pořad)
1978 Romantický klavír Jiřího Maláska (TV pořad)
1976 Hudební studio M (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2002 Příběhy slavných (TV seriál)
Tajfun Bóňa (S03E02)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace