foto

Lidija Dorotěnko

  • nar. 18.8.1931 (87 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nastya
2016 Petěrburg. Tolko po ljubvi
2015 Zamok
2013 Razrešitě těbja pocelovať... na svadbě (TV film)
2009 Italians
Priděl angela
2008 Kamennaja baška
Morfij
Samyj lučšij film
Zpátky na frontě
2007 Leningrad
V ožidanii čuda
2006 Mečenosec
2001 Ljubov i drugije košmary
Lvinaja dolja
2000 Sočinuški
1997 Bratr
1994 Russkaja simfonija
1993 Kumparsita
1992 Samostojatělnaja žizň
1988 Odno voskreseně (TV film)
1984 Prochindiada, ili běg na městě
1980 Poslednij poběg
1979 Molodaja žena
V mojej smerti prošu vinit Klavu K.
1978 Ošibki junosti
Uchoďa - uchodi
1961 Pruhovaná plavba

TV seriály

2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Taljanka (TV seriál)
2013 Šaman (TV seriál)
Dělo česti (S02E14)
2012 Chvost (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Něljuď (S12E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Něudačnyje proby (S12E08)
2010 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Čelovek za bortom (S04E10)
2009 Anna Karenina (TV seriál)
Katěrina 2. Vozvraščenije ljubvi (TV seriál)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Vtoroj front (S03E03)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Mangust (TV seriál)
Papina dočka (S02E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Portret baroněssy (S06E03)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 1 (S05E01)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sněžnyj bars (S03E20)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Novoje slovo v živopisi (S02E06)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ochota na krys (S01E23)
1981 20-e děkabrja (TV seriál)
1977 Otevřená kniha (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace