foto

Barbora Munzarová

  • nar. 28.12.1971 (45 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se v Praze v roce 1971 Luďku Munzarovi a Janě Hlaváčové. Její rodiče jsou velmi známí herci a tak se dalo také očekávat, že se Bára bude věnovat taktéž herectví. Po základní škole šla studovat gymnázium, kde úspěšně odmaturovala. Jelikož ji už od útlého dětství bavil sport, tak si po gymnáziu dala přihlášku na Fakultu tělesné výchovy a sportu. Na druhou přihlášku si vybrala herectví na DAMU, i když, to se překvapivě moc nelíbilo jejím rodičům kteří moc nechtěli, aby se Bára dala na herectví.

Přijata byla k nelibosti rodičům na DAMU. A tak bylo jasné, že herectví bude její život. Po úspěšně dokončeném studiu ji angažovalo Divadlo Josefa Kajetána Tyla v Plzni. Shodou okolností to byla začínající štace její maminky. Hrála tam pět let. Nejvýznamější role byly Desdemona a Maryša. Také jsme ji mohli vidět v muzikálu Holka nebo kluk. Díky tomu byla v nejužší nominaci na cenu Thálie.

Ke konci 90. let ji angažovalo Divadlo na Vinohradech. Zamilovala se tam do Jiřího Dvořáka, se kterým měli v roce 2002 svatbu. Mají spolu jednu dceru, která se jmenuje Anna. Spolu s manželem a její maminkou dodnes působí v Divadle na Vinohradech.

V televizi se Bára objevuje hlavně v seriálech MÍSTO NAHOŘE, POJIŠŤOVNA ŠTĚSTÍ a ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ. Také jí baví dabing. Její hlas můžeme slyšet ve velmi úspěšném animovaném filmu Hledá se Nemo, kde svým hlasem nadabovala rybku Dory. Má také sestru, která se jmenuje Tereza a je městskou policistkou.

Marian "duklak2" Hamrla

Herecká filmografie

Filmy

2011 Čertova nevěsta
2008 Na rozchodnou (TV film)
2007 Operace Silver A (TV film)
2006 Tajemství Lesní země (TV film)
2005 Povodeň (TV film)
2004 In nomine patris (TV film)
Zlatá brána (TV film)
2001 Oběti: Znásilnění (TV film)
Vůně vanilky (TV film)
1999 Vraždy a něžnosti (TV film)
1997 Bronzová koruna (TV film)
Jak vyženit z pekla štěstí (TV film)
1996 Cesta do pekla a zpátky (TV film)
1994 Učitel tance
1993 Neklejte, princi! (TV film)

TV seriály

2017 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (4)
2016 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Tělo (S02E05)
2009 Ďáblova lest (TV seriál)
Brána nebes (E03)
Vražedný kód (E02)
Noc hadů (E01)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ženatí nesmějí na kafe? (S03E60)
Blondýna na sále (S03E59)
Nevyznám se v tobě (S03E58)
další epizody (23)
2007 Příkopy (TV seriál)
2006 Místo v životě (TV seriál)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
Příjezd (E01)
Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
1999 Hotel Herbich (TV seriál)

Dokumentární

2000 Mezi nebem a zemí (TV film)

TV pořady

2015 Ceny Thálie 2014 (TV pořad)
2014 Ceny Thálie 2013 (TV pořad)
2013 Kurňa, co to je? (TV pořad)
2012 Zrcadlo tvého života (TV pořad)
2011 Vínečko (TV pořad)
Wipeout - Souboj národů (TV pořad)
2010 Soukromá dramata (TV pořad)
2009 Zázraky přírody (TV pořad)
2007 O korunu krále Karla (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1993 O poklad Anežky české (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
Šance (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace