foto

Bojana Golenac

  • nar. 1970
    Bonn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tatort - Unvergessen (TV film)
2011 Klarer Fall für Bär (TV film)
2004 Die Heilerin (TV film)
2003 Láska, láska, láska (TV film)
2002 Pfundskerl - Eine Frage der Ehre, Der (TV film)
Smrt in-line (TV film)
2001 Die Salsaprinzessin (TV film)
Schlaf mit meinem Mann (TV film)
2000 Männer sind was Wunderbares - Das Kind ist weg (TV film)
Zwei Mädels auf Mallorca - Die heißeste Nacht des Jahres (TV film)
1999 Florian - Liebe aus ganzem Herzen (TV film)
Život za život (TV film)
1998 Die Fremde in meiner Brust (TV film)
Edgar Wallace - Whiteface (TV film)
1997 Pod kůži (TV film)
Zwischen den Feuern (TV film)

TV seriály

2011 Herzflimmern (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2004 Sabine!! (TV seriál)
2003 Big Ben (TV seriál)
Oslnivá krása (S10E01)
2002 Alicia! (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Pašák (TV seriál)
1999 Kobra 11 (TV seriál)
Pekelná jízda na dálnici A4 (S04E01)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
Smrt před oltářem (S02E01)
SK Babies (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Westerdeich (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky