foto

Alex Nicol

  • nar. 20.1.1916
    Ossining, New York, USA
  • zem. 29.7.2001 (85 let)
    Montecito, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Horrible Horror - a.z.
1976 Ape
Woman in the Rain
1975 Huckleberry Finn (TV film)
Winner Take All (TV film)
1973 Clones, The
1971 Night God Screamed, The
1970 Homer
Krvavá máma
1968 Americká tanková jednotka
1964 Cavalca e uccidi
Gunfighters of Casa Grande
Relevo para un pistolero
1962 Tierra brutal
1961 Look in Any Window
Matter of WHO, A
Then There Were Three
1960 5 Branded Women
Sotto dieci bandiere
Via Margutta
Všichni domů
1958 The Screaming Skull
1957 Stranger in Town
1956 Great Day in the Morning
1955 Gilded Cage, The
Muž z Laramie
Sincerely Yours
Strategic Air Command
1954 About Mrs. Leslie
Dawn at Socorro
Face the Music
House Across the Lake, The
1953 Champ for a Day
Law and Order
The Lone Hand
The Redhead from Wyoming
1952 Because of You
Here Come the Nelsons
Red Ball Express
1951 Air Cadet
Meet Danny Wilson
Target Unknown
The Raging Tide
Tomahawk
1950 The Sleeping City

TV seriály

1975 Law, The (TV seriál)
1972 Boney (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Outer Limits (TV seriál)
Moonstone (S01E24)
1962 The Twilight Zone (TV seriál)
Young Man's Fancy (S03E34)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1958 U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1971 Point of Terror
Tarzan and the Perils of Charity Jones
1968 Tarzan and the Four O'Clock Army
1961 Then There Were Three
1958 The Screaming Skull

TV seriály

1971 The D.A. (TV seriál)
1966 Tarzan (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace