foto

Alois Vobejda

  • nar. 24.7.1924 (94 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1988 Experiment profesora Rousse (TV film)
Jednou za život (TV film)
1987 Okřídlená hřídel (TV film)
1986 Kněžna Libuše (TV film)
Stopy zločinu: Otmar čeká spojku (TV film)
1983 Stopy zločinu: Alibi jako řemen (TV film)
1977 Prokop Diviš (TV film)
Případ hodného vedoucího (TV film)
Člověk odjinud (TV film)
1975 Tango (TV film)

TV seriály

1971 Bakaláři (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace