foto

Abraham Belaga

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Extrémní rychlost
2014 Bílá duše (TV film)
De guerre lasse
2011 1, 2, 3, voleurs (TV film)
Une vie meilleure
2010 Bus Palladium
Láhev v moři
Robin Hood
2009 Popel a krev
À deux c'est plus facile (TV film)
2008 Agathe Cléryová
Babylon A.D.
Smrt na ostrově (TV film)
2006 Jako všichni ostatní

TV seriály

2019 La Stagiaire (TV seriál)
L'Inconnue de la gare (S04E02)
2017 Le Tueur du lac (TV seriál)
2013 Borgiové (TV seriál)
Vladař (S03E10)
Výbušný plán (S03E09)
Lucreziin gambit (S03E07)
další epizody (7)
2012 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2010 Chez Maupassant (TV seriál)
Une partie de campagne (S03E07)
Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky