foto

Irma P. Hall

  • nar. 3.6.1935 (85 let)
    Beaumont, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Concrete Kids
2018 The Golden Voices
2016 A Heart That Forgives
Jerico
New Life
2015 Base
Uncommon
2014 Night Vet
Steps of Faith
2012 Changing the Game
Co čas nezahojil
Hiding in Plain Sight
Wolf
2011 3 Blind Saints
2009 Hurricane Season
Synku, synku, cos to proved
Špatnej polda
2008 Meet the Browns
Rain
Uncross the Stars
2005 Gift for the Living
P.N.O.K.
2004 Collateral
Lupiči paní domácí
2003 Nečekaná láska (TV film)
2002 Don't Let Go
Naše Amerika (TV film)
Slečna Lettie a já (TV film)
Česká spojka
2001 Mezi námi děvčaty (TV film)
Rugrats Kwanzaa Special, A (TV film)
2000 Something to Sing About (TV film)
1999 A Slipping-Down Life
Hodiny před popravou (TV film)
1998 Doktor Flastr
Milostný dopis (TV film)
Milovaná
1997 Buddy
Duch rodiny
Není co ztratit
Půlnoc v zahradě dobra a zla
Supertajná zbraň
1996 Panu učiteli s láskou 2 (TV film)
Rodinná záležitost
1993 V zajetí temnot (TV film)
1992 Babe
Haló, tady Shirlee
In the Shadow of a Killer (TV film)
Prachy
1991 Oheň
1990 Kid Who Loved Christmas, The (TV film)
1987 Návraty
Uncle Tom's Cabin (TV film)
Říkají mi přece Bruce
1986 On Valentine's Day
The George McKenna Story (TV film)
1985 Dlouhé horké léto (TV film)
1984 Hledání ztraceného syna (TV film)
1982 Split Image
1981 Crisis at Central High (TV film)
Nedodržený slib (TV film)
1980 Dallas Cowboys Cheerleaders II (TV film)
1979 Dallas Cowboys Cheerleaders (TV film)
1973 Hra čísel

TV seriály

2013 Život je boj (TV seriál)
The Concert (S01E06)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
One Minute (S01E04)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Vzplanutí citů (S01E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Reparations (S12E21)
2009 Diary of a Single Mom (TV seriál)
2001 All Souls (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
1998 Getting Personal (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Bar-B-Que (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky