foto

Alf Humphreys

  • nar. 3.4.1953
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 31.1.2018 (64 let)
    Stratford, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Deník malého poseroutky 3
Pes jménem Duke (TV film)
2011 Deník malého poseroutky 2
2010 Deník slabocha
Growing the Big One (TV film)
Kdo rozsvítí Vánoce (TV film)
Pouto mlčení (TV film)
2009 Nezvaná
Setkání s nebezpečím (TV film)
Smrtící déšť (TV film)
2007 Luna: Spirit of the Whale (TV film)
2006 Budiž světlo
John Tucker musí zemřít
The Suspect
2005 Norco: Pod palbou (TV film)
Ten třetí je navíc (TV film)
Zásnubní prsten (TV film)
2004 10,5 stupně (TV film)
Perfektní skóre
2003 Little Brother of War
Můj pes Buddy V
Nezvratný osud 2
Ukradené Vánoce (TV film)
X-Men 2
2002 Od dveří ke dveřím (TV film)
Smrtící žár
The Stickup
2001 Dodsonův svět (TV film)
2000 Pohrdání (TV film)
Ten, který přežil (TV film)
Živá panenka (TV film)
1999 Atomový vlak (TV film)
Nebeský oheň (TV film)
Nebezpečný vlak (TV film)
1998 Playing to Win: A Moment of Truth Movie (TV film)
Zelenáči na greenu
Útěk (TV film)
1997 Andělé (TV film)
Boj za spravedlnost (TV film)
Dead Man's Gun (TV film)
Indefensible: The Truth About Edward Brannigan (TV film)
Intensity (TV film)
Mámin vrah (TV film)
Perfektní tělo (TV film)
Silence
Všechny minulé zimy (TV film)
1996 Harvey (TV film)
Robin z Locksley (TV film)
Skrytá posedlost (TV film)
Spravedlnost: Příběh Diany Kilmurové (TV film)
The Angel of Pennsylvania Avenue
Velký tyran
1995 Annie O (TV film)
Boj o Jessicu (TV film)
Jack Reed 4: Jeden z našich (TV film)
Nevinný syn (TV film)
Pád letu 174 (TV film)
Rachot v Bronxu
Soud cti (TV film)
Stín pochybnosti (TV film)
1994 Když spravedlnost spí (TV film)
Nemluv s cizinci (TV film)
The Raffle
Válečná kořist (TV film)
1993 Dying to Remember (TV film)
Ernest kanonýrem
1992 Killer Among Friends, A (TV film)
1986 Let
Odplata (TV film)
1985 Kouzelné Vánoce
Lune de miel
Láska a podvody (TV film)
1984 Co jsem našel, to je moje
Šmírák
1983 Terry Fox Story, The (TV film)
1982 If You Could See What I Hear
Off Your Rocker (TV film)
Rambo: První krev
1981 Gas
Nevhodné informace
Valentýnská pomsta
1980 Cries in the Night
Overkill: Skrz peklo do skutečnosti

TV seriály

2007 Painkiller Jane (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Lekce číslo jedna (S04E07)
Lasem lapená (S04E03)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Muž s hákem (S01E07)
2004 The Collector (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
Two Pair (S01E16)
2003 Alienated (TV seriál)
2002 Breaking News (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Za oblohou (E01)
Zóna soumraku (TV seriál)
Nalezený a ztracený (E21)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Svíčka / Květinová porota / Rádce / Staré kolo / Učitel hudby (S04E08)
2001 Smallville (TV seriál)
Tajemství mládí (S01E06)
Krajní meze (TV seriál)
Jako rodina (S07E01)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Darwin's Eye (S03E17)
Ochránce (TV seriál)
Čekárna (S04E05)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
You, Me and the Kids (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Powers, Principalities, Thrones and Dominions (S01E19)
Akta X (TV seriál)
Zajížďka (S05E04)
1996 Dva (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Tentýž čas a tentýž svět (S02E06)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Slabší pohlaví (S01E07)
Akta X (TV seriál)
Požehnaná cesta (S03E01)
1993 Akta X (TV seriál)
Vesmír (S01E09)
Cobra (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Bad Day in Building 'A' (S01E06)
1991 The Commish (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Dead Men Tell (S02E04)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
My Secret Identity (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
There Was an Old Woman (S03E13)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1980 Home Fires (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky