foto

Frank Sutton

  • nar. 23.10.1923
    Clarksville, Tennessee, USA
  • zem. 28.6.1974 (50 let)
    Shreveport, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Ernie, Madge and Artie (TV film)
Větrná smršť (TV film)
1965 Ďábelský bacil
1961 Town Without Pity
1957 Four Boys and a Gun
1955 Marty
1954 Příběh Glenna Millera
1950 Goldbergs, The

TV seriály

1969 Love, American Style (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Empire (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Dummy (S03E33)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1959 Brenner (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
True Story (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
The Secret Storm (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Nash Airflyte Theatre (TV seriál)
Tom Corbett, Space Cadet (TV seriál)
1949 The Goldbergs (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1969 The Jim Nabors Hour (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace