foto

Jennifer Lynch

  • nar. 4.4.1968 (51 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Režijní filmografie

Filmy

2019 A Fall from Grace
2012 Chained
2011 Girls! Girls! Girls!
2010 Hisss
2008 Pod kontrolou
1993 Helena v krabici

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
2017 Salvation (TV seriál)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Recovery Road (TV seriál)
2015 Code Black (TV seriál)

Diskuze k tvůrci (2)

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace