foto

Jennifer Lynch

  • nar. 4.4.1968 (51 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Zajímavosti o tvůrci (3)

Režijní filmografie

Filmy

2019 A Fall from Grace
2012 Chained
2011 Girls! Girls! Girls!
2010 Hisss
2008 Pod kontrolou
1993 Helena v krabici

TV seriály

2019 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Chimney Begins (S02E12)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Hen Begins (S02E09)
Code Black (TV seriál)
Change of Heart (S03E10)
Daredevil (TV seriál)
Revelations (S03E09)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Three Lives and Counting (S02E11)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
All Roads Lead... (S05E18)
American Horror Story (TV seriál)
Traitor (S08E07)
The Morning After (S08E02)
2017 Salvation (TV seriál)
Keeping the Faith (S01E05)
Quantico (TV seriál)
MHORDER (S02E19)
Zoo (TV seriál)
Cradles and Graves (S03E11)
Agresivní virus (TV seriál)
The Traitor (S04E09)
Jak prosté (TV seriál)
Špatná strana silnice (S05E15)
American Horror Story (TV seriál)
Great Again (S07E11)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Stará známá (E08)
Recovery Road (TV seriál)
Sick as Our Secrets (E07)
Městečko Pines (TV seriál)
Pass Judgment (S02E08)
Quantico (TV seriál)
KMFORGET (S02E05)
STESCALADE (S02E03)
Answer (S01E14)
Poslední loď (TV seriál)
Změna kurzu (S03E08)
American Horror Story (TV seriál)
Kapitola třetí (S06E03)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Budu tvé zrcadlo (S06E08)
Vlčí mládě (TV seriál)
Codominance (S05E13)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Výměna (S07E11)
2015 Na jih od pekla (TV seriál)
The One That Got Away (E05)
I See You (E03)
Quantico (TV seriál)
Cover (S01E03)
Živí mrtví (TV seriál)
JSS (S06E02)
Za hradbami (S05E14)
2014 Vlčí mládě (TV seriál)
Pomíjivé (S04E09)
Lidská bomba (S04E05)
Stříbrný prst (S03E17)
2013 Skladiště 13 (TV seriál)
Instinkt (S04E15)
Agentura Jasno (TV seriál)
Juliet Wears the Pantsuit (S07E09)
Cirque du Soul (S07E06)
2012 Agentura Jasno (TV seriál)
Autopsy Turvy (S06E14)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 A Fall from Grace
2012 Chained
2010 Hisss
2008 Pod kontrolou
1993 Helena v krabici

TV seriály

1987 Pátek třináctého (TV seriál)

Herecká filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace