foto

Heather Matarazzo

  • nar. 10.11.1982 (36 let)
    Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Heather Matarazzo se narodila 10. listopadu 1982 v Long Islandu v New Yorku. Je dcerou Camilly, italsko-americké katoličky a Raye manažera. Vystudovala v Oyster Bay High School. V srpnu 2004 se otevřeně přiznala, že je lesbička a v dubnu 2005 zastupovala lesbičky a gaye na Konferenci v Bostonu.

Její první rolí byla ta, ve filmu Welcome to the Dollhouse z roku 1995. Za tuto roli získala cenu Independent Spirit Award jako debutující herečku. O dva roky později stanula po boku Keanu Reevese a Charlize Theron ve filmu Ďáblův advokát. Dále jsme ji mohli vidět ve filmech Hurikán nebo Vřískot 3. Její nejznámější film je Deník princezny, s jehož hlavní představitelkou Anne Hathaway je dobrá kamarádka.

Má na kontě také několik seriálů. Hostovala v Pohotovosti, Zákon a Pořádek, Roseanne a Znovu na Světě.

Klára "Trenz" Holubovská

Herecká filmografie

Filmy

2018 Don't Worry, He Won't Get Far on Foot
Smothered by Mothers
2016 Culling Hens
Holčičí problémy
2015 Její kompozice
Sisters
2014 Sidewalk Traffic
2011 Mangus!
2009 Apocrypha
2007 Hostel II
2006 Věřte mi
2004 Deník princezny 2: Královské povinnosti
Playboy z prváku
Černá ovce
2003 Pink House, The
2002 Dámy nebo nedá mi?
St. Sass (TV film)
Stage On Screen: The Women (TV film)
2001 Deník princezny
2000 Blue Moon
Vřískot 3
1999 Chci tě poznat
Hýčkaná nevinnost
Our Guys: Outrage at Glen Ridge (TV film)
Penance
Společník
1998 Klub 54
Pod pokličkou
Stávka!
1997 Hurricane
Na vlastní pěst
The Deli
Ďáblův advokát
1995 Welcome to the Dollhouse

TV seriály

2014 Raymond & Lane (TV seriál)
Stalker (TV seriál)
Fanatic (E07)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Skutečná dobrodružství neskutečného Sama (E02)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Loučení na pláži (S04E12)
Lepší je být ženou (S04E06)
Líbání (S04E05)
další epizody (4)
2006 Exes & Ohs (TV seriál)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Burden (S08E20)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Náhodné činy (S03E20)
Roseanne (TV seriál)
Arsenic and Old Mom (S09E22)
Roseanne-Feld (S09E20)
The War Room (S09E15)
další epizody (4)
1992 The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)

Dokumentární

2011 Still Screaming: The Ultimate Scary Movie Retrospective
2007 Hostel Part II: The Next Level
Indie Sex: Teens (TV film)
2006 Fabulous! The Story of Queer Cinema
2001 New Princess, A
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace