foto

Mary Elizabeth Mastrantonio

  • nar. 17.11.1958 (61 let)
    Lombard, Illinois, USA

Kontakt

  • Peter Fraser & Dunlop
    Drury House
    34-43 Russell St.
    London WC2B 5HA
    UK

Herecká filmografie

Filmy

2015 Amok
2008 Děvče od sousedů (TV film)
2006 Příběhy ztracených duší
2004 Příběh Brooke Ellisonové (TV film)
Standing Room Only
2001 Tabloid
2000 Dokonalá bouře
1999 Jezero zapomnění
Ochrana svědků (TV film)
Takový jsem byl
1995 Poslední čtvrťák
Tři přání
1992 Bílé písky
Ochotní dospělí
1991 Causa Wardových
Robin Hood: Král zbojníků
Uncle Vanya (TV film)
1990 Oběti osudu
1989 Lednový muž
Propast
1987 Slamdance
1986 Barva peněz
1983 Zjizvená tvář
1982 Král komedie

TV seriály

2019 Mrtvý bod (TV seriál)
The Night of the Dying Breath (S04E17)
The One Where Jane Visits an Old Friend (S04E16)
Though This Be Madness, Yet There Is Method In't (S04E13)
další epizody (4)
2018 Mrtvý bod (TV seriál)
Screech, Thwack, Pow (S04E08)
Case: Sun, Moon, and the Truth (S04E07)
Ca-ca-Candidate for Cri-cri-Crime (S04E06)
další epizody (8)
2017 The Punisher (TV seriál)
Memento mori (S01E13)
Nebezpečí nablízku (S01E11)
Gunner (S01E05)
2016 Všemocný (TV seriál)
Finále 2/2 (E22)
Finále 1/2 (E21)
Ahoj, jsem Rebecca (E20)
další epizody (11)
2015 Všemocný (TV seriál)
Mozek na drogách (E11)
Vraždící ruka (E10)
Velitelství! (E09)
další epizody (11)
2014 Grimm (TV seriál)
Zákon oběti (S03E18)
Shledání (S03E17)
2013 Hostages (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Inside Jobs (S03E13)
2012 Grimm (TV seriál)
The Kiss (S02E02)
Bad Teeth (S02E01)
Woman in Black (S01E22)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tři v jednom (S09E16)
Špatná společnost (S09E15)
Palimpsest (S09E14)
další epizody (14)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1995 Frasier (TV seriál)
Martin si to dělá po svém (S03E03)
1985 Mussolini: The Untold Story (TV seriál)

Dokumentární

2019 Alan Pakula: Going for Truth
2004 Frasier - analýza smíchu (TV film)
2001 Režiséři: Wolfgang Petersen
2000 Režiséři: Martin Scorsese
1999 The Directors (TV seriál)
1996 West, The (TV seriál)
1993 Pod nátlakem: Jak se dělal film Propast
1992 HBO First Look (TV seriál)
1991 Robin Hood: The Myth, the Man, the Movie (TV film)

Host

TV pořady

1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce