foto

Sang-mi Nam

  • nar. 3.5.1984 (36 let)
    Jongdžu, provincie Severní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Seullowoo bidio
2012 Boksoongah namoo
2009 Bulsinjiok
2005 Jambok geunmu
Kangryeok 3 ban
2004 Geunyeonleul mooleumyeon gancheob
Geunyeoreul midji maseyo
Ryeong

TV seriály

2018 Geunyeoro malhal geos gateumyeon (TV seriál)
2017 Kimgwajang (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2014 Joseon chongjabi (TV seriál)
2013 Kyeolhonui yeoshi (TV seriál)
2011 Bitgwa geurimja (TV seriál)
2010 Insaengeun areumdawo (TV seriál)
2009 Cheonhamoojeok ipyeonggang (TV seriál)
2008 Sikgaek (TV seriál)
2007 Gaewa neukdaeeui sigan (TV seriál)
2006 Bulryang gajok (TV seriál)
2005 Dalkomhan seupai (TV seriál)
Eoyeoppeun dangsin (TV seriál)
2004 Honjaga aniya (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky