foto

Anna Píchová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Princezna a písař (TV film)
2008 Divnovlásky (TV film)
Setkání v Praze, s vraždou (TV film)
2007 Křišťálek meč (TV film)
2005 Trampoty vodníka Jakoubka (TV film)
Černá karta (TV film)
2004 Ruth to vidí jinak (TV film)
Vražda kočky domácí (TV film)
2003 Bankrotáři (TV film)
Iguo Igua (TV film)
Nepodepsaný knoflík (TV film)
Stará láska nerezaví (TV film)
Stín viny (TV film)
2002 Brouk v hlavě (TV film)
2001 Den, kdy nevyšlo slunce (TV film)
Karlínská balada (TV film)
Zázračné meče (TV film)
2000 Hodina pravdy (TV film)
1999 Nevěsta pro Paddyho (TV film)
1997 Polední žár (TV film)
1996 Strážní andělé (TV film)
Velký dračí propadák
1995 Hra se smrtí (TV film)
1993 Mistr Kampanus (TV film)
1992 Ecce Constantia (TV film)
Růžový květ (TV film)

TV seriály

2008 Oběti (TV seriál)
Karambol (E08)
2006 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Dámský gambit (S03E01)
2001 Černí andělé (TV seriál)
1999 Oběti (TV seriál)
Přepadení (E01)
1994 Laskavý divák promine (TV seriál)

Dokumentární

2010 Království poezie Gabriely Vránové (TV film)
1998 Kázání rybám (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace