foto

Yasmin Paige

  • nar. 24.6.1991 (27 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Yasmin si zahrála ve filmu Zoubek a za svou roli získala cenu za nejlepší ženský herecký výkon na The Annual Children’s Entertainment Awards 2004 (Výročních cenách dětské zábavy 2004), poté následovalo účinkování ve filmech Wondrous Oblivion, True True Lie a Nestanu se tvojí ženou. Televizní diváci ji znají coby Marii ze seriálu „The Sarah Jane Adventures“ nebo Michaelu ze „Secret Life“ – tato role jí vynesla nominaci na televizním festivalu v Monte Carlu v roce 2008. Nedávno ji Screen International vybral jako jednu z „Hvězd zítřka“ pro rok 2010.

Zdroj: Aerofilms

Herecká filmografie

Filmy

2015 Chicken
2013 Dvojník
2010 Jmenuji se Oliver Tate
2007 Baletní střevíčky (TV film)
Nestanu se tvojí ženou
Secret Life (TV film)
2006 Dobrodružství Sarah Jane: Invaze Baneů (TV film)
True True Lie
2005 Keeper: The Legend of Omar Khayyam, The
2004 Zoubek
2003 Wondrous Oblivion

TV seriály

2017 The Good Karma Hospital (TV seriál)
2014 Glue (TV seriál)
2012 Pramface (TV seriál)
2010 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál) - a.z.
Doktorova smrt - 2. část (S04E06) - a.z.
2009 Pohled na smrt (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál) - a.z.
Šílená žena na půdě - 2. část (S03E04) - a.z.
Šílená žena na půdě - 1. část (S03E03) - a.z.
2008 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál) - herec, a.z.
Nepřítel Bejnů - 1. část (S02E11) - a.z.
Pokušení Sarah Jane Smithové - 1. část (S02E09) - a.z.
Znamení Berserka - 2. část (S02E08)
další epizody (6)
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Ztracený chlapec - 2. část (S01E10)
Ztracený chlapec - 1. část (S01E09)
Co se stalo se Sarah Jane? - 2. část (S01E08)
další epizody (10)
2004 The Mysti Show (TV seriál)

Dokumentární

2014 Možnosti tu jsou

TV pořady

1958 Blue Peter (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace