foto

Everett De Roche

  • nar. 12.7.1946
    Lincoln, Maine, USA
  • zem. 2.4.2014 (67 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Brána do pekla
2008 Nekonečný víkend
2007 Storm Warning
2003 Visitors - Strach na palubě
1993 The Feds: Seduction (TV film)
1990 Bony (TV film)
1989 Záchranáři (TV film)
1986 Frog Dreaming
Link
Nesen větrem
1985 Fortress
1984 Kanec
1981 Silniční hry
Souboj o poklad Yankee Zephyru
1980 Locusts and Wild Honey (TV film)
Temné síly
1979 Snapshot
1978 Patrick
Prodloužený víkend

TV seriály

2009 K9 (TV seriál)
2005 Temné příběhy (TV seriál)
2004 Parallax (TV seriál)
2001 Cybergirl (TV seriál)
The Saddle Club (TV seriál)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1999 Thunderstone (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
1997 Good Guys Bad Guys (TV seriál)
1996 Hladina adrenalinu (TV seriál)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
Fire (TV seriál)
1994 Neri, dívka moře (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 R.F.D.S. (TV seriál)
Ship to Shore (TV seriál)
Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1992 Detektiv Bonaparte (TV seriál)
Uprostřed Galaxie zahněte vlevo (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1984 Special Squad (TV seriál)
1979 Skyways (TV seriál)
1978 Truckies, The (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
1976 Bluey (TV seriál)
Tandarra (TV seriál)
1975 Solo One (TV seriál)
1973 Ryan (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1986 Frog Dreaming

Host

TV pořady

2006 The Bazura Project (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace