foto

Jörg Thadeusz

  • nar. 10.8.1968 (52 let)
    Dortmund, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Už je tady zas
2011 Die Letzte Lüge

TV seriály

2005 Pastewka (TV seriál)
2002 Politibongo (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Bettina Tietjen - die Talklady im Porträt (TV film)

Host

TV pořady

2018 Mein Lieblingsjahr - Mit Stars durch die Jahrzehnte (TV pořad)
Talk aus Berlin (TV pořad) - mod.
2017 Kölner Sommer Treff (TV pořad)
2015 Mann tv (TV pořad) - mod.
2013 Thadeusz und die Beobachter (TV pořad) - mod.
2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)
2005 Thadeusz (TV pořad)
2004 Harald Schmidt (TV pořad)
Im Palais (TV pořad)
Leute am Donnerstag (TV pořad)
2003 Was liest du? - Literarische Comedy (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky