foto

Margrit Sartorius

  • nar. 1974
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Inga Lindström: Jiskra lásky (TV film)
Místo činu: Brémy - Kdo tahá za nitky (TV film)
Tatort - Schwarzer Afghane (TV film)
2008 Das Glück am Horizont (TV film)
In deiner Haut (studentský film)
Still-Leben (TV film)
2007 Tatort - Bienzle und die große Liebe (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Bis dass der Tod Euch scheidet (TV film)
2005 K3 - Kripo Hamburg: Ein anderer Mann (TV film)
2003 Geheimnisvolle Freundinnen (TV film)
2002 Odpověď dr. Mertensové (TV film)
1998 Stürmischer Sommer (TV film)
1995 Wozu denn Eltern? (TV film)

TV seriály

2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2011 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Der Tote an der Elbe (E14)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Fragen der Ehre (S10E18)
Tod per Post (S10E15)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der kalte Tod (S09E15)
Spuren lügen nicht (S09E08)
Das Netz (S09E06)
další epizody (5)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gier (S08E05)
Unerwarteter Nahschuss (S07E16)
Hajos Geheimnis (S07E13)
další epizody (5)
2007 Kriminalista (TV seriál)
Cesta ke dnu (S02E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Reinen Herzens (S07E03)
Am Abgrund (S06E21)
Kobra 11 (TV seriál)
Infarkt (S12E03)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die verschwundene Leiche (S06E08)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Moorleiche (S05E25)
Der menschliche Faktor (S05E20)
Musikalisches Opfer (S05E18)
další epizody (6)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Tote aus Riga (2) (S05E02)
Die Tote aus Riga (1) (S05E01)
Speed (S04E19)
další epizody (4)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Engel der Nacht (S04E08)
Außer Kontrolle (S04E06)
Die Millionärin (S04E02)
další epizody (5)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Černé ovce (S06E05)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace