foto

Regina Taylor

  • nar. Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

Herecká filmografie

Filmy

2017 Saturday Church
2010 Kdo je Clark Rockefeller? (TV film)
2006 Na prahu noci (TV film)
2000 Cora Unashamed (TV film)
1999 Divná spravedlnost (TV film)
1998 Vyjednavač
1997 Třetí dvojče (TV film)
V nepřátelských vodách (TV film)
1996 Odvaha pod palbou
Rodinná záležitost
Spirit Lost
1995 Děti prérie (TV film)
Hra se smrtí
Keeper, The
Ztracený Izaiáš
1993 I'll Fly Away: Then and Now (TV film)
1992 Dívky z Jersey
1989 Howard Beach: Making a Case for Murder (TV film)
Opři se o mě
1984 Concealed Enemies (TV film)
1981 Crisis at Central High (TV film)
1980 Nurse (TV film)

TV seriály

2019 Dobrý boj (TV seriál)
The One About the Recent Troubles (S03E01)
2018 Fly (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Pattie Sue Edwards (No. 68) (S05E15)
2017 Jak prosté (TV seriál)
Špatná strana silnice (S05E15)
2015 Ztracená archa (TV seriál)
Armageddon Protocol (E10)
Jehoshaphat (E09)
Sisters of Dinah (E08)
další epizody (10)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Ghost in the Machine (S02E08)
2009 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Unknown Soldier (S04E22)
Endgame (S04E21)
Chaos Theory (S04E20)
další epizody (11)
2008 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Switchblade (S04E11)
Misled and Misguided (S04E10)
Shadow Riders (S04E09)
další epizody (11)
Chirurgové (TV seriál)
Riziko ztráty zdravého rozumu (S04E15)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Side Angle Side (S03E11)
Gone Missing (S03E10)
Binary Explosion (S03E09)
další epizody (23)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Silver Star (S02E11)
Bait (S02E10)
Report by Exception (S02E09)
další epizody (24)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
1997 Feds (TV seriál)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Virtue (S05E08)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Mushrooms (S01E17)

Dokumentární

2001 Echoes from the White House

TV pořady

1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Fly (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Fly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace