foto

Kótaró Koizumi

  • nar. 10.7.1978 (41 let)
    Jokosuka, prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nanacu no kaigi
2016 Mómoku no Jošinori-sensei (TV film)
2015 Hoshin (TV film)
2014 Seto'uči kaizoku monogatari
2013 Keidži Jošinaga Seiiči: Namida no džikenbo (TV film)
2012 Džúmanbun no iči no gúzen (TV film)
Odoru Daisosasen THE TV SPECIAL (TV film)
Odoru daisósasen The Final aratanari kibó
2010 Gekai Suma Hisajoši (TV film)
Odoru daisósasen: The movie 3
2009 Fukuie Keibuho no Aisatsu (TV film)
2008 Ano Hi Bokura no Inochi wa Toiretto Pepa yori mo Karukatta (TV film)
Atenshon purîzu supesharu: Ôsutoraria Shidonî hen (TV film)
2007 Atenšon purízu supešaru: Jóko, Hawai ni tobu
2006 Nami no tô (TV film)
Udon
2005 Gekidžóban Kamen Rider: Hibiki to 7nin no senki
Jato (TV film)
Vyjednavač Masajoši Mašita
2003 Odoru daisósasen The Movie 2 Reinbóburiddži o fusasejo!

TV seriály

2019 Good Wife (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (8)
2018 Black Pean (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
další epizody (7)
2017 Akira to Akira (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Chef ~Mitsuboshi no Kyushoku~ (TV seriál)
Džuken no Šinderera (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
Šizumanu taijó (TV seriál)
2015 Age Harassment (TV seriál)
Boku no tsuma to kekkon shite kudasai (TV seriál)
Ši no zóki (TV seriál)
2014 Owakon TV (TV seriál)
Peter no sórecu (TV seriál)
Platonic (TV seriál)
Šin keidži Jošinaga Seiiči (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
Namonaki Doku (TV seriál)
Otasukeja Džinpači (TV seriál)
Yako Kanransha (TV seriál)
2012 Doku (Poison) (TV seriál)
Kaeru no ôjosama (TV seriál)
Koi nante zeitaku ga wataši ni očite kuru no daróka? (TV seriál)
2011 Akutou ~ Juuhanzai Sousahan (TV seriál)
Carnation (TV seriál)
HUNTER~Sono Onnatachi, Shoukin Kasegi (TV seriál)
2010 Gakeppuči no Eri (TV seriál)
Sayonara Aruma (TV seriál)
2009 Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi (TV seriál)
Real Clothes (TV seriál)
Tenčidžin (TV seriál)
2007 Haken no Hinkaku (TV seriál)
Otoko no kosodate (TV seriál)
2006 Atenšon purízu (TV seriál)
Fushin no toki (TV seriál)
2005 Jošicune (TV seriál)
Slow Dance (TV seriál)
2004 Igi ari! Onna bengoshi Oooka Norie (TV seriál)
2003 Boku dake no Madonna (TV seriál)
2002 Home & Away (TV seriál)
Nurseman (TV seriál)
Šiawase no šippo (TV seriál)
初体験 (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky